CSI Salland is hét internationale springconcours van Salland.
Salland in het hart van Overijssel; gastvrij, ingetogen, met een hart voor paard, ruiter en liefhebber.

Hospitality
CSI Salland staat bekend om zijn gastvrijheid, gemoedelijke sfeer en uitstekende service voor alle gasten. Onze VIP-genodigden bieden we daarnaast extra comfort met premium zitplaatsen op onze VIP-loge en exclusieve catering. Dit jaar zal het team van onze partner Hotel Restaurant De Zwaan garant staan voor alles wat het kijken naar sport aangenamer maakt. U en uw gasten kunnen onder het genot van een drankje met uitgebreide lunch- en dinermogelijkheden springsport in optima forma ervaren.

Exposure
Zowel binnen als buiten de regio genereert CSI Salland publiciteit. De exposure die u als sponsor van CSI Salland mag verwachten reikt verder dan de vele toeschouwers die ons concours bezoeken. Alles wat zich in aanloop naar en tijdens ons evenement afspeelt wordt in Overijssel gedeeld. Daarvoor richten wij ons primair, maar niet uitsluitend, op ondernemers uit de regio die zich willen verbinden aan ons event. In de hippische sector kent de naamsbekendheid van CSI Salland geen grenzen, waarmee uw bedrijf zowel landelijk als internationaal in het oog springt.

De sportieve hoogtepunten te midden van Sallandse ambiance staan volop in de belangstelling van de lokale media, de schrijvende pers en fotografen. CSI Salland zet daarmee niet alleen de regio Salland op de kaart, maar tevens uw bedrijf. Ook in de hippische sector is CSI Salland een concours waar veelvuldig over bericht wordt. Er zijn diverse mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. CSI Salland biedt meerdere advertising opties eventueel in combinatie met een VIP-arrangement.
Voor meer details over de sponsormogelijkheden klikt u hier.